Zomerse salade
Snelle en gezonde maaltijd
Een heerlijk gerecht voor de lunch!
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Snijd het kapje van de broodjes en verwijder net zoveel broodkruim als nodig is, om ruimte te maken voor een ei. Leg het bakpapier op de bakplaat en leg de broodjes erop.
Stap 2
Bestrooi de binnenkant van de broodjes met wat peper, leg op de bodem een plakje ham en plakjes kaas en verdeel de helft van de bieslook en crème fraîche hierover.
Stap 3
Breek in elk broodje voorzichtig een ei. Verdeel nu de rest van de bieslook en crème fraîche erover en bestrooi met nog wat peper en zout.
Stap 4
Bak de broodjes in het midden van de oven 20 tot 25 minuten of tot het ei gaar is. Bak de laatste 5 minuten ook de kapjes van de broodjes mee en rasp nog wat kaas over het ei. Zet de broodjes even onder de grill zodat de kaas lekker bruin en knapperig wordt. Haal de broodjes onder de grill vandaan en garneer met de overgebleven bieslook.
Eet smakelijk!